Cara Guna Shopback di Shopee Terma Terkini!

Dalam artikel ini, saya akan mengkongsikan cara menggunakan Shopback di Shopee untuk menjadikan membeli-belah dalam talian lebih menguntungkan.

Shopback adalah aplikasi yang boleh memberikan rebat tunai kepada pengguna setiap kali mereka membeli-belah di peniaga dalam talian (e-commerce) melalui aplikasi Shopback.

Salah satu peniaga yang bekerjasama dengan Shopback ialah Shopee.

Oleh itu, jika terdapat pengguna yang membeli-belah dalam talian di Shopee melalui Shopback, maka pengguna ini boleh mendapatkan rebat tunai daripada setiap transaksi pembelian yang mereka buat.

Sudah tentu, selagi transaksi memenuhi terma dan syarat yang berkenaan. Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai cara guna Shopback? Jom simak maklumat berikut.

Cara Guna Shopback di Shopee

1. Log in akaun shopback kamu, dan cari application Shopee seperti gambar di bawah kemudian klik. di ruangan Your Frequently Visited.

2. Kalau kamu nak tempah hotel pun boleh guna melalui shopback ni, contoh traveloka, Agoda, Booking dll. (Boleh juga terus search di ruangan Search Shopback)

3. Seterusnya, kamu akan berada di ruangan ni pula, pasti kan kamu pilih ruangan kotak Cashback. Kemudian, klik saja terus Continue to App.

4. Lepas klik Continue to App, kamu akan automatik berada di akaun Shopee kamu, dan membeli la seperti biasa.

NOTA: Pasti kan kamu klik Application shopback dulu tau!! Kalau kamu terus Klik akaun shopee memang tak dapat Cashback.

Jom Baca : Cara Guna Voucher Shopee Terkini 2022

Cashback yang kita dapat selepas membeli tu bukan terus masuk dalam akaun Shopback kita, tunggu dalam masa 24 atau 48 jam barulah baru kita terima atau status dia situ adalah TRACKED.

Mudah je kan ? Bukan hanya membeli di Shopee ja kita dapat Cashback, membeli di Lazada, Foodpanda, Zalora, 11st, dan lain-lain kedai yang terdapat di Shopback pun boleh. Cara pun sama ja macam kita membeli di Shopee. Selamat Mencuba.

Leave a Comment