10 Cadangan Jenama Spanar Terbaik di Malaysia

Admin Radarpena

Snapar adalah alat yang diperlukan dalam isi rumah, bengkel, perkapalan, sekolah teknikal dan lain-lain.

Secara amnya, Spanar ini boleh dibeli secara berasingan dari satu alat ke alat lain. Tetapi ini pastinya sangat menyusahkan, dan ia memerlukan kawasan penyimpanan yang sesuai untuk alat tersebut.

Tetapi jika anda membelinya secara langsung satu set, alat ini dilengkapi dengan kawasan penyimpanan yang pastinya mudah dibawa atau diletakkan, selain itu alat akan disusun dengan baik supaya mudah untuk mencarinya apabila diperlukan.

Bagi anda yang mungkin ingin membeli Spanar pada masa ini, berikut adalah beberapa jenama spanar terbaik yang dapat dipilih.

1. BOSCH GSB 550 Freedom Kit

Set kit alat ini padat, serba boleh dan mantap untuk pelbagai pekerjaan. Motor ini mempunyai kuasa input 500 watt yang kuat untuk mengangkat berat.

Dalam jenama spanar yang berkualiti Bosch ini mengandungi kira-kira 100 keping aksesori serba boleh. Produk ini juga telah dilengkapi dengan gerudi elektrik 500 watt.

Ia juga dilengkapi dengan tiga bit gerudi untuk kayu, dinding ke logam. Di samping itu, terdapat juga sepuluh jenis mata pemutar skru yang memudahkan anda semasa mengacaukan. Tukul, tang dan sepana juga terdapat di dalamnya.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Jenama Drill Terbaik Malaysia

2. BOSCH 34pcs X-Line Classic Drill & Screwdriver Bit Set

Produk dari Bosch ini boleh digunakan untuk pelbagai tujuan seperti membuka komputer riba, penjagaan rumah dan lain-lain. Dibungkus dalam 1 beg plastik kompak dan mudah dibawa ke mana-mana sahaja.

Dalam 1 kotak kit alat ini terdiri daripada 9 Bit Pemutar Skru, 6 Wrenchs Soket Heksagon, 8 Bit Ketepatan, 2 Penyesuai, 1 Pemutar Skru Tangan Ratchet, 8 Kekunci Allen, 3 Bit Gerudi Masonry, 30 Palam S, 30 Skru, Tang hidung rata, Tang Gabungan, 1 Tester, 1 Tukul, Pemotong, Pita Pengukur 3m, 1 Pita Penebat, 1 Obor, 1 Wrench, 1 Handsaw. Produk ini agak lengkap supaya ia dapat memenuhi pelbagai keperluan.

3. JAKEMY 31pcs Multifunctional High Precision Flexible Ratche

Kit alat ini dilengkapi dengan 31 jenis kepala pemutar skru dan peranti pembaikan, yang boleh digunakan untuk membaiki telefon pintar, tablet, komputer riba / PC, TV dan peranti elektronik lain.

Produk ini direka khas untuk memudahkan anda mengambil setiap kepala pemutar skru. Tempat di mana kepala pemutar skru boleh dinaikkan dengan menekan butang kecil di sebelah kotak.

Jom Baca : [Terkini] 7 Jenama Foot Massager Terbaik Melegakan Kesakitan

4. JAKEMY 145pcs Multifunctional High Precision Screwdriver Bits & Socket

Ia dilengkapi dengan 145 enis kepala pemutar skru dan dilengkapi juga dengan batang fleksibel. Di mana alat ini dapat memudahkan anda mencapai tempat yang sukar untuk dipegang oleh pemutar skru biasa.

Di samping itu, ia juga dilengkapi dengan pemutar skru magnet yang fleksibel supaya anda dapat dengan lebih mudah mencapai tempat yang sukar dicapai.

3Kit alat pemegang dari Jakemy diperbuat daripada bahan PP pada lapisan dalam dan bahan TPR lembut di luar untuk memastikan penggunaan yang selesa.

5. Total 45 Pcs Socket Set (1/4″) THT141451

Set kit alat ini dihasilkan oleh Krisbow, alat ini boleh digunakan untuk membantu proses penyelenggaraan dan pembaikan peralatan elektronik.

Dalam satu set kira-kira 45 keping alat yang dibungkus di satu tempat untuk memudahkan dibawa dan kemas. Anda juga akan mendapat pateri elektrik 30 watt bersama-sama dengan teras pateri.

Di samping itu, produk ini mengandungi pemutar skru dan sepana pelbagai saiz untuk keperluan peralatan elektronik anda.

6. BOSCH GO 2 SOLO Smart Screwdriver

Bosch Go 2 adalah salah satu jenama kit alat terbaik. Produknya direka khas untuk tujuan juruteknik.

Dalam set ini terdapat 445 jenis alat yang biasanya digunakan untuk pelbagai tujuan, terutamanya untuk proses pembaikan dan penyelenggaraan mesin.

7. Stanley 89-507 21 Piece Drive Socket Set 

Jenama kit alat terbaik ini khusus untuk anda yang sering melakukan perjalanan jauh dengan kereta. Dilengkapi dengan 28 alat mekanikal yang boleh digunakan apabila berlaku masalah dengan kereta.

Walaupun tidak ada kedai pembaikan di sekitar, anda juga boleh membaiki kereta. Produk ini dilengkapi dengan kotak yang selesa dibawa ke mana-mana sahaja.

Kit alat ini juga sesuai di dalam kereta tanpa perlu mengambil banyak ruang.

8. ValueMax Hand Tool Sets Car Repair Tool Kit Set Mechanical Tools

Bagi anda yang sering melakukan perjalanan jauh, kadang-kadang ada kalanya anda perlu berurusan dengan suasana yang tidak diingini seperti memecah atau memecahkan tayar. Apabila ini berlaku berhampiran bengkel, tentu saja, ia masih boleh diterima. Tetapi jika bengkel itu cukup jauh?

Anda tidak perlu risau, kerana anda boleh bergantung pada Kenmaster Kunci ValueMax. Kit alat ini menyediakan alat yang sesuai untuk kereta. Dilengkapi dengan boc yang mudah dibawa ke mana-mana sahaja.

9. Stanley Hand Held Tool Bag (13”) STST98247

Jika anda tidak mempunyai ruang storan yang mencukupi, anda boleh memilih kit alat ini. Produk ini dilengkapi dengan 25 peralatan yang dibungkus dalam beg kain supaya ia sangat praktikal apabila dibawa dan diletakkan.

Bukan sahaja petak utama, tetapi di hadapannya, terdapat juga tiga poket pelbagai fungsi yang boleh digunakan untuk meletakkan alat.

10. STANLEY Socket Set 

Alat ini, yang berasal dari Amerika Syarikat, mempunyai produk kit alat yang sesuai untuk tujuan membaiki barangan rumah mudah.

Kit alat ini bersaiz padat sehingga tidak akan mengambil ruang dan mudah dibawa dan disimpan.

 

Baca Pula

Tags

Leave a Comment