[Terkini] 7 Krim Anti Aging Terbaik & Selamat Malaysia

Admin Radarpena

Memasuki usia 30 tahun, kulit umumnya kehilangan kelembapan dan kelembutan seperti ketika remaja hingga 20-an.

Tetapi tidak perlu risau, terdapat banyak produk penjagaan kulit seperti krim anti aging terbaik yang boleh menjaga kulit anda muda selagi ia digunakan dengan kerap.

Tidak cukup hanya menggunakan penjagaan kulit, Anda juga perlu mengamalkan tabiat hidup sihat supaya kulit sentiasa kelihatan muda.

Nah, bagi anda yang sedang mencari krim anti aging, berikut adalah 7 cadangan untuk krim anti aging terbaik pada harga yang berpatutan.

1. L’Oreal Paris Revitalift Laser X3

L’oreal Paris Revitalift Laser X3 yang khusus untuk wanita berusia lebih dari 30 tahun.

Pencuci muka anti aging terbaik ini didakwa memberikan hasil yang tidak jauh berbeza dengan rawatan laser di klinik kecantikan!

Jom Baca : Cara Guna Retinol Cream dengan Betul & Selamat

2. Olay Regenerist Micro-sculpting Cream

Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream adalah produk penjagaan kulit muka terbaik dan paling laris dalam kategori krim anti aging yang dibuat oleh Olay.

Hasil daripada produk penjagaan kulit muka yang terbaik yang telah dijalankan selama lebih dari 50 tahun, penggunaan biasa pada waktu pagi boleh membuat anda lebih muda.

3. Wardah Lightening Night Cream Moisturizer

Barisan produk penjagaan kulit premium Wardah, Moisturizer, memberi tumpuan kepada rawatan anti-penuaan yang membantu proses peremajaan kulit.

Pencuci muka terbaik untuk anti aging ini, yang digunakan pada waktu malam, membantu proses peremajaan kulit pada waktu malam untuk kulit yang kelihatan lebih muda untuk bersinar esok.

Jom Baca : 10 Serum Anti Aging Terbaik Wanita Malaysia [Terkini]

4. Wardah Renew You Anti Aging Night Cream

Pilihan krim malam anti aging terbaik yang lebih berpatutan daripada Wardah adalah dari siri Renew You.

Skincare anti aging terbaik khas untuk malam ini dirumus dengan Sistem Pemulihan Termaju untuk memberikan perlindungan kulit muka apabila berehat pada waktu malam.

Jom Baca : 10 Lip Matte Terbaik dan Tahan Lama di Malaysia

5. The Body Shop Drops Of Youth™ Youth Cream

Identik dengan produk penjagaan badan, siapa sangka skin care anti aging terbaik The Body Shop Drops Of Youth juga mempunyai produk untuk anda yang mahu sentiasa cantik dan muda.

6. SK-II R.N.A Power Radical New Age

Jika anda ingin mencari produk pelembap anti aging dengan kandungan yang kuat dan eksklusif, jawapannya ialah SKI-II R.N.A Power Radical New Age Cream.

Salah satu set penjagaan kulit muka terbaik dirumus secara eksklusif seperti Pitera, yang merupakan kandungan beras yang ditapai yang kaya dengan faedah.

Pitera sendiri mengandungi pelbagai bahan yang baik untuk kulit, seperti vitamin, asid amino, mineral, dan banyak lagi.

Jom Baca : 5 Serum Terbaik Untuk Lelaki, Auto Glowing dan Muda!

7. Kiehl’s Age Defender Eye Repair

Kiehl’s telah lama menjejakkan kaki di alam penjagaan kulit Malaysia.

Tidak sedikit produknya yang mendapat permintaan daripada orang ramai, baik lelaki mahupun wanita.

Tidak beberapa rangkaian penjagaan kulit ditawarkan dengan pelbagai kepekatan, termasuk kepekatan untuk tanda-tanda penuaan pada kulit lelaki.

Sebenarnya, kulit lelaki dan wanita agak berbeza, jadi lelaki juga memerlukan produk penjagaan muka yang dirumus khusus untuk lelaki, termasuk Kiehl’s Age Defender Eye Repair.

Baca Pula

Leave a Comment