10 Jenama Pewangi Pakaian Terbaik & di Syorkan

Istinganah Pai

Untuk menjadikan pakaian lebih wangi dan menyegarkan apabila digunakan, sudah tentu anda memerlukan pewangi pakaian semasa membasuhnya.

Terdapat begitu banyak jenama dan varian pewangi pakaian yang boleh digunakan.

Supaya anda tidak keliru apabila memilihnya, kali ini radar pena akan mengkaji cadangan untuk jenama wangian pakaian terbaik yang boleh dicuba oleh anda.

Selain selamat untuk orang dewasa, terdapat juga beberapa wangian yang selamat untuk bayi dan kanak-kanak.

Ayuh, mari kita lihat senarai cadangan wangian untuk pakaian terbaik dan boleh memastikan pakaian berbau harum untuk masa yang sangat lama.

1. Molto Eau De Parfum Luxury Rose

Deodorizer pakaian ini terkenal oleh orang ramai dan mungkin juga dianggap sebagai wangian pakaian yang paling wangi.

Kesegaran aroma mawar tersendiri wangian pakaian satu ini adalah tarikan dan ciri-cirinya.

Deodorizer pakaian tahan lama ini mempunyai wangian yang lembut dan mewah dan tidak menembusi hidung apabila disedut.

Wangian pada pakaian boleh bertahan lama sehingga sehari.

Menggunakan jenama wangian pakaian yang bagus ini juga boleh memudahkan kita apabila menyeterika pakaian, kerana wangian ini juga menjadikan pakaian licin dan lembut yang akan menjadi sangat mudah untuk diseterika.

Jom Baca : [Terkini] 8 Cadangan Jenama Pewangi Tandas Terbaik

2. Downy Floral Pink

Downy menggunakan mikroteknologi minyak wangi yang boleh membuat pakaian bertahan lebih lama.

Di samping itu, downy juga merupakan wangian pakaian serta wangian pakaian yang boleh membuat wangian.

Downy Floral Pink adalah salah satu wangian yang paling wangi di kalangan semua varian downy yang paling wangi.

Oleh itu, wangian pakaian yang satu ini akan mengeluarkan aroma merah jambu bunga yang mencirikan aroma bunga mawar yang tersendiri dan halus.

Satu lagi kelebihan berbulu ialah jika wangian pada pakaian mula hilang, Sedulur hanya menggosok pakaian, dan wangian akan muncul semula.

3. B29 Fabric Care

B29 Fabric Care adalah jenama detergen yang baik, selain harga wangian pakaian ini juga sangat berpatutan.

Kita boleh melakukan cara mencuci pakaian supaya wangian bertahan lama dengan menggunakan produk wangian dari penjagaan fabrik yang satu ini.

Wangian yang diberikan oleh wangian ini adalah wangian bunga dengan gabungan pelbagai bunga yang mengeluarkan wangian halus.

Pewangi pakaian ini datang pada harga yang berpatutan dan kualiti yang sangat terjamin.

Kelebihan pewangi pakaian ini ialah proses merendam cepat, hanya mengambil masa 5 minit, dan juga produk yang murah dan mudah dicari, menjadikan anda tidak mempunyai masalah mencarinya.

Jom Baca : 10 Senarai Jenama Pewangi Kereta Paling BEST

4. Kispray Fine Perfume Glamorous Gold

Kispray Fine Perfume Glamorous Gold ialah wangian pakaian serta pelicin pakaian untuk seterika yang didatangkan dengan wangian bunga yang menyegarkan.

Setiap semburan dari kispray akan dapat menjadikan pakaian lebih licin dan kemas, disertai dengan bau wangi yang boleh bertahan lama.

Setiap semburan dari Kispray Fine Perfume Glamorous Gold juga boleh melindungi pakaian daripada kuman, bakteria kepada virus yang melekat.

Jadi, walaupun badan berpeluh, pakaian tidak akan berbau busuk, apatah lagi diisi dan dijauhi oleh setiap serangga yang tidak menyukai bau wangian.

5. Downy Parfum Collection Mystique

Satu lagi wangian dari downy, wangian ini menggabungkan teknologi bijirin minyak wangi yang boleh membuat wangian bertahan lama.

Di samping itu, aroma bunga wangian ini juga boleh memberi kesan yang mewah.

Teknologi mikrokapsul yang digunakan oleh pewangi ini boleh membuat wangian secara beransur-ansur dirembeskan.

Supaya apabila pakaian kehilangan wangian mereka atau merasakan bahawa mereka tidak mengeluarkan wangian yang betul, anda hanya menggosok pakaian dan wangian akan keluar perlahan-lahan dan menjadi segar seperti yang digunakan pada asalnya.

Harga jenama Pewangi Pakaian Terbaik ini bermula dari RM23.09

Jom Baca : 10 Jenama Minyak Wangi Lelaki Terbaik & Tahan Lama!

6. Cussons Baby Softener Mild & Gentle

Pewangi pakaian untuk bayi yang harum, dan selamat digunakan salah satu daripadanya ialah Cussons Baby Softener Mild & Gentle.

Wangian ini mempunyai aroma yang menenangkan yang berasal dari ciri-ciri aroma halus teratai. Jadi bayi akan lebih tenang dan tidak akan gelisah.

Kandungan dalam wangian ini telah disesuaikan dengan sensitiviti kulit bayi yang masih terdedah, supaya kulit bayi akan lebih selamat.

Walaupun kandungannya tidak sekuat wangian untuk orang dewasa, wangi Cussons Baby Softener Mild & Gentle masih tahan lama dan tahan lama.

Satu lagi kelebihan wangian ini selain selamat untuk kulit bayi ialah ia dapat melembutkan pakaian supaya tidak sukar apabila menyeterika pakaian.

Selain berfungsi sebagai wangian, produk Cussons ini juga berfungsi sebagai pakaian.

7. Rapika Biang Lovely Lavender

Rapika Biang Lovely Lavender ialah wangian pakaian serta pakaian untuk menyeterika yang telah dikenali oleh rakyat Malaysia, dan juga telah dihasilkan sejak sekian lama.

Pelbagai varian dan harga yang agak berpatutan menjadikan produk ini masih mendapat permintaan di pasaran dan mendapat permintaan daripada orang ramai sehingga ke hari ini.

Wangian segar lavender mampu bertahan lama, serta formula bahan aktif yang terkandung di dalamnya dapat menjadikan pakaian licin lebih cepat.

Akibatnya, setiap semburan tidak akan meninggalkan tanda walaupun besi yang digunakan berada pada tahap haba yang tinggi.

Jom Baca : 12 Jenama Minyak Wangi Perempuan Terbaik!

8. So Klin Royale Perfume Collection

Jadi Koleksi Minyak Wangi Klin Royale Winter Breeze menawarkan pelembut serta wangian pekat yang mempunyai aroma yang sangat menyegarkan.

Cara menggunakannya juga sangat mudah, hanya tambahkan pada bilas terakhir dengan dos separuh penutup botol.

Walaupun ia mempunyai harga yang agak mahal, kualiti yang diberikan tidak akan berbohong.

Harga akan setanding dengan kualiti produk dan juga akan sangat memuaskan apabila digunakan, begitu juga dengan satu produk wangian ini.

9. Gentle Fresh Softener EcoBee

Satu lagi produk wangian yang selamat untuk kanak-kanak dan bayi, selain mempunyai wangian yang menyegarkan dan boleh bertahan lama, wangian ini juga akan dapat menjadikan pakaian anda lebih mudah diseterika.

Hasil cucian yang menggunakan wangian ini lebih lembut dan licin, ini pasti akan menjadikan anak-anak kita selesa menggunakan pakaian atau pakaian yang dibasuh menggunakan wangian yang satu ini.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Face Mist Terbaik di Malaysia

10. So Klin Pewangi Double Perfume Energetic Red

Formula wangian ini akan dapat menjadikan wangian pakaian bertahan lama dan boleh membuat pakaian wangi walaupun ia disimpan lama di dalam almari.

Wangian ini sangat sesuai untuk Sedulur yang menggunakan pakaiannya untuk masa yang lama, jangan risau tentang bau busuk apabila digunakan.

Di samping itu, bagi anda yang mengalami kesukaran menjaga pakaian wangi semasa musim hujan, wangian yang satu ini juga boleh membantu mengatasinya.

Apabila pakaian masih basah dan kering, wangian akan tetap sama dan tidak berubah.

Baca Pula

Tags

Leave a Comment