[Terkini] 6 Fish Finder Terbaik & Paling di Syorkan

Admin Radarpena

Dengan kemajuan teknologi, kita tidak perlu meneka sama sekali di atas air untuk mencari di mana ikan berkumpul, dan ini memungkinkan untuk mempunyai rangkaian teratas pencari ikan terbaik di bawah rm500 untuk menyambungkannya sebelum duduk di kayak kegemaran anda.

Kembali pada waktunya, naluri adalah satu-satunya cara yang mungkin untuk mendapatkan premonition ikan, mungkin di sekitar kawasan di mana anda belayar. Dan kaedah kerja lain ialah menyebarkan umpan ke atas air untuk memeriksa sama ada kolam ikan terdapat di sini.

Seperti yang kita katakan, kemajuan teknologi telah berkembang ke tahap tertentu di mana anda tidak perlu meneka lagi.

Pencari ikan yang kecil tetapi sama kuat ini akan mengatasi kebimbangan anda dan menghalang anda daripada membuang garis memancing dan berdoa untuk memancing ikan permainan kegemaran anda.

Ia lebih mudah dipasang dan mudah dikendalikan untuk mengimbas seluruh kawasan untuk mencari jika terdapat sebarang ikan yang mengelilingi dan merasakan betapa besarnya ikan itu untuk mempersiapkan diri untuk menarik berpuluh-puluh ikan dalam masa yang singkat dengan jayanya.

1. HOT LUCKY FF1108-1CT Portable Fish Finder

HOT LUCKY FF1108-1CT berasaskan sonar ini adalah salah satu yang paling anda perlukan kerana ia adalah salah satu jenama standard yang popular untuk menghasilkan peranti berkaitan peta.

Ditambah pula dengan ciri menakjubkan menghantar isyarat sonar secara berterusan membawa anda data hampir nyata yang menunjukkan apa yang ikan perolehi walaupun sejauh mana air dan sonar sering menyentuh permukaan tenggelam yang didakwa memberikan data lebih daripada 1,600 kaki air tawar.

Sebagai perbandingan, 750 kaki air garam sudah cukup untuk memeriksa sama ada lokasi tertentu ini layak mendapat garis pemutus.

Dengan perlu menunjukkan kepada anda sistem navigasi yang lebih mudah diakses dengan peta titik jalan untuk menandakan keseluruhan laluan anda terlebih dahulu untuk membawa anda kembali ke pantai dan dek di laluan bot supaya semuanya mudah dan jelas untuk dipaparkan.

Jom Baca : [Terkini] 10 Senarai Mata Kail Terbaik Untuk Memancing

2. Lixada Fishing Alarm Fishing Bite Alarm Sound Alert Kit

Perkara pertama yang pertama, pegang Lixada Fishing Alarm Fishing Bite ini jika anda sudah bersedia untuk menangkap ikan yang tidak terkira banyaknya dalam masa yang singkat.

Tepat untuk membawa data ikan menggunakan sonar pintar berkuasa Lixada Fishing Alarm Fishing Bite yang membawa anda bacaan tepat dari kedalaman yang lebih dalam sehingga 240 kaki melalui paparan warna VirtuView HD yang dikuasakan oleh lampu latar LED untuk menunjukkan setiap perkara dengan silau percuma dan membolehkan anda memahami bagaimana semuanya direkodkan oleh pencari ikan yang tepat ini.

Sensor pasang surut, keapungan, atau troll sonar untuk memberikan hasil yang menakjubkan dari laut dalam, yang menawarkan petunjuk penemuan FishID dan FishArc di mana ia akan menjadi penggera yang boleh didengar untuk memberitahu anda bahawa ikan itu berdekatan dan bersedia untuk disambungkan.

3. Lixada 6 LEDs Fishing Alarm Water Resistant

Lixada 6 LEDS adalah pencari ikan terbaik yang direka untuk hasil akhir, pencari ikan bersaiz bola ini dengan saiz sebenar kira-kira 2.55″ diameter dan dalam semua hitam dilengkapi dengan keupayaan untuk mengimbas lebih dalam untuk menyentuh permukaan yang boleh dipercayai untuk digunakan antara bot, ais, dan pantai mengekalkan rasa bagaimana ia mengumpul data yang boleh dipercayai dari air.

Dengan GPS terbina dalam yang mereka bentuk peta bathymetric untuk menyelaraskan peta yang diperiksa pada mana-mana peranti tanpa menghubungi secara fizikal dan menyepadukan Pro+ Deeper ini untuk mendapatkan data.

Hanya satu butang untuk memulakan peranti WiFi ini, yang tidak disusun untuk menghidupkan hotspot WiFi, tetapi ia tidak memerlukan sebarang barangan internet untuk mewujudkan sambungan tanpa gangguan.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Tali Tangsi Terbaik di Malaysia

4. Booms Fishing Rod E02 Electronic Fish Bite Alarm

Satu lagi dalam barisan, pencari ikan pegang tangan dari Booms Fishing Rod E02 Electronic ini menjadi salah satu peranti mudah alih yang hanya berfungsi untuk merekodkan kehadiran ikan (jika ada) untuk menganggarkan ketersediaan yang mencapai tanda kejayaan dengan ketara bersama-sama dengan menunjukkan kedalaman air, rumpai jika pendek atau tinggi, termasuk batu dan pasir di dasar laut.

Dengan itu, anda pasti di mana anda membuang untuk menjayakan setiap langkah meninggalkan pemancing lain kagum bagaimana anda boleh menangkap ikan banyak ini dalam masa yang singkat?

Bekerja dalam setiap keadaan; terapung, ais, tiang, atau bahkan dengan memasang pada badan kapal dan semua itu terkenal dengan merakam dan menyampaikan data yang tidak kurang penting.

5. Crilight Maxson Fault Finder Electric Tester MT950

Kami tidak suka peranti tetap disambungkan ke kayak kerana ia cenderung berat dan mudah alih untuk dibawa berulang-alik, dan apa-apa yang melekat pada mereka untuk hidup boleh berubah menjadi tidak kurang daripada bencana itu sendiri.

Nasib baik, pencari ikan dari ‘LUCKY’ ini dilengkapi dengan semua ciri dan metodologi untuk memanggilnya antara pencari ikan kayak mudah alih terbaik untuk menikmati mengambil semua yang dipetakan dari air dalam, memastikan sama ada ia bernilai menghabiskan masa di lokasi tertentu ini. atau teruskan.

Lebih mudah digunakan, pencari ikan mudah alih bersaiz pegang tangan ini berjalan dengan transducer sonar yang dipasang melalui LCD untuk mendedahkan apa yang muncul di sekeliling kerana ia tidak dekat dengan lokasi ikan.

Direka khas untuk pelbagai jenis pengalaman memancing seperti pantai, kayak, tasik, laut, memancing ais, dan sebagainya.

Anda hanya perlu memasang transducer dengan peranti pencari ikan, turunkannya di bawah air, dan anda menghidupkan.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Reel Pancing Terbaik di Malaysia

6. Lixada Wireless Digital Fishing Alarm

Cari kuasa sebenar sonar tepat pada telefon anda apabila anda menurunkan Lixada Wireles Digital ini di sebelah tempat anda merancang untuk memancing untuk hari itu, dan sebelum melakukannya, sangat penting untuk mengukurnya sebelum menghabiskan sebahagian besar hari.

Walaupun memancing nampaknya tidak kurang daripada pertaruhan itu sendiri, terdapat beberapa peranti teknologi yang boleh membetulkan perkara untuk anda perincikan jika ia bernilai perbelanjaan.

Dengan pencari ikan Lixada Wireless, pencari ikan yang boleh dibuang dan tanpa wayar ini adalah yang terbaik di kalangan setiap pemancing untuk merasakan tempat yang sesuai untuk menikmati pemutus ikan.

Baca Pula

Tags

Leave a Comment