BEST 10 Senarai Jam Tangan SKMEI Malaysia

Admin Radarpena

Dengan perkembangan dunia teknologi dan fesyen, ramai yang mencari jam tangan murah tetapi juga berkualiti, dan jenama jam tangan skmei adalah salah satu jenama yang mempunyai kelayakan ini.

Di sini kami akan memberikan cadangan untuk jam tangan Skmei yang murah dan berkualiti ini.

Skmei adalah sebuah syarikat besar yang berpangkalan di guangzhou china.

Mereka menghasilkan beratus-ratus item yang akan diedarkan di seluruh dunia, yang terdiri daripada jam tangan wanita, lelaki, digital, analog, hingga jam tangan pintar.

Yang menjadikan mereka salah satu pembuat jam yang paling produktif di kelas menengah rendah.

Di sini kami akan menyediakan ringkasan dan cadangan produk dari SKMEI yang dapat memudahkan anda membuat pilihan jam tangan yang anda mahukan.

Berikut adalah 10 cadangan untuk produk jam tangan analog dan digital daripada jenama Skmei.

Senarai Cadangan Jam Tangan SKMEI Terbaik Malaysia

1. Jam Tangan Lelaki Skmei 1509

Cadangan jam tangan skmei pertama ialah jam tangan jenis analog yang mempunyai gaya kasual dan kelihatan ringkas tetapi masih mewah. mempunyai kes material dalam bentuk aloi dan tali berasal dari PU yang menambah kesan mewah.

Ia bulat dengan saiz 40x42x7 mm dan berat 48g dan mempunyai panjang tali 245mm.

Bagi mereka yang sering hujan, jangan risau kerana ia mempunyai ciri rintangan air 30m (3ATM) yang menjamin bahawa ia tidak akan rosak jika terdedah kepada air.

Jam tangan ini berharga bermula dari RM171.99 – RM178.90.

Baca Pula : Jenama Baju Lelaki Paling Di Syorkan Malaysia


2. SKMEI Smart Watch IP68

Kedua ada jam dengan reka bentuk yang unik dan berbeza, menjadikan jam tangan ini popular di kalangan ramai orang.

Sebanyak 10k lagi dijual daripada salah sebuah kedai di shopee. Jam tangan SKMEI Smart Watch IP68 ini mempunyai tali keluli tahan karat dan kes aloi zink.

Ia mempunyai diameter 39mm, ketebalan 150mm dan panjang tali 210mm. Berat jam tangan ini mencapai 90gr dan dilengkapi dengan ciri rintangan air 30m. Jam tangan ini berharga sangat murah iaitu sekitar RM78.00.


3. SKMEI Men’s Bluetooth Wristwatches

Masih dengan cadangan jam tangan analog skmei, tetapi ia mempunyai rupa dan tali yang berbeza.

Jam tangan lelaki yang kelihatan ringkas dan elegan tetapi pada harga yang rendah.

Mempunyai tali keluli tahan karat dengan kunci magnet menambah kesan mewah pada jam tangan.

Diameter jam tangan 40mm, ketebalan 20mm dan panjang tali 230mm menambah kesan sesuai dipakai oleh lelaki. Jam tangan elegan ini berharga RM53.69

Baca Pula : [Terkini] 10 Jenama Kurta Lelaki Paling Di Syorkan


4. SKMEI Men Fitness Bracelet Sports

Kali ini jam tangan wanita dari skmei yang boleh membuat anda drool.

Mempunyai reka bentuk minimalis tetapi santai menjadikan jam tangan ini ramai yang berminat.

Ia mempunyai diameter dail 45.5mm, berat 10mm dan panjang tali 150mm menjadikannya sesuai dengan pergelangan tangan wanita.

Tunai bahan dari aloi, tali dari nilon dan boleh kalis air menjadikannya terasa lengkap untuk dipakai. Jam tangan itu berharga RM85.90


5. SKMEI Touch Screen Sport Fitness DIY Watchface IP67

Jam tangan wanita yang boleh menjadikan pengguna lebih feminin dan elegan.

Gabungan warna mawar yang sangat cantik dan reka bentuk minimalis boleh kelihatan mewah untuk dipakai.

Bukan sahaja mewah tetapi juga rintangan air IP67 yang menjadikannya selamat jika terdedah kepada air.

Mempunyai sistem sokongan Untuk iOS 9.0 dan ke atas, Android 5.0 dan ke atas.

Di samping itu, terdapat perbezaan sama ada ia mempunyai functio panggilan Bluetooth Jam tangan mewah ini hanya berharga RM99.00

Baca Pula : [Terkini] 10 Cadangan Jenama Kasut Lelaki Paling Di Syorkan


6. Jam Tangan Wanita Skmei 1262

Jam tangan skmei untuk wanita kali ini kelihatan sangat berbeza dan elegan. Ia mempunyai dua warna pada tali dan dalam bazzel terdapat bling-bling aksen berlian yang seterusnya menjadikan jam tangan ini mewah.

Ia mempunyai kes bahan dalam bentuk aloi zink dan gesper cangkuk jenis clasp. Diameter jam tangan ini ialah 26mm dengan ketebalan 12mm, dan panjang keseluruhan jam tangan ialah 180mm. Harga yang lebih istimewa bagi jam tangan ini hanya RM44.50 – RM51.90


7. Jam Tangan Wanita Skmei 1397

Masih dengan jam analog untuk wanita, jenis ini menunjukkan jam tangan yang mudah tetapi masih kelihatan mewah. Dengan kombinasi warna yang sangat baik dan serta tali kulit yang selesa digunakan.

Di samping itu, ia juga dilengkapi dengan ciri rintangan air 30m yang menjadikan pengguna jam tangan ini berasa selamat jika mereka terdedah kepada percikan.

Baca Pula : 10 Cadangan Jenama Topi Lelaki Terbaik & Di Syorkan


8. Jam Tangan Wanita Skmei 9095

Jam tangan ini dilengkapi dengan rupa pemeliharaan masa yang unik dan bergaya. Tali ini diperbuat daripada bahan kulit dengan warna yang baik, menambah kesan yang bergaya dan elegan dalam aktiviti harian.

Tali jam tangan SKMEI 9095CL diperbuat daripada kulit berkualiti, fleksibel dan tahan untuk kegunaan jangka panjang.

Selain mempunyai ciri kalis air, jam tangan ini juga dilengkapi dengan kaca yang dibuat dengan bahan yang sangat jelas supaya anda masih dapat melihat nombor dengan jelas ketika di dalam air.


9. Jam Tangan Lelaki Skmei 1389

Ia dilengkapi dengan antara muka paparan penunjuk dua jenis, iaitu analog dan digital dengan model bergaya. Dengan reka bentuk yang bergaya, dashing, dan kalis air sehingga 3 tekanan ATM.

Jam tangan Skmei 1389 ini sesuai untuk menemani anda dalam aktiviti harian anda, atau digunakan semasa acara rasmi atau tidak. Dengan harga RM183.90 anda sudah boleh mendapatkan jam tangan ini.

Baca Pula : [Terkini] 10 Cadangan Jenama Wallet Lelaki Paling Best


10. Jam Tangan Lelaki Skmei 0992

Untuk Produk terakhir yang kami cadangkan ialah jam tangan lelaki mempunyai antara muka analog seperti biasa tetapi masih tidak meninggalkan kesan yang bergaya dan elegan. Ia mempunyai tali keluli tahan karat dan motif di pinggir lilitan jam yang menjadikannya lebih bergaya untuk digunakan dalam aktiviti harian.

Tidak perlu risau kerana jam ini juga mempunyai spesifikasi rintangan air sehingga kedalaman 30m. Jam tangan Skmei 0992 berharga RM57.50 sangat murah bukan untuk jam tangan khas ini.

Baca Pula : [Terkini] 10 Cadangan Jenama Beg Lelaki Paling Di Syorkan

Di sini kami telah menyampaikan 10 cadangan untuk jam tangan skmei, berapa murahnya, bukan? Penulis juga mempunyai beberapa jam tangan dari SKMEI dan sememangnya kualitinya baik untuk harga yang agak murah.

Mudah-mudahan artikel ini dapat memberi manfaat kepada pembaca dan boleh memilih jam tangan mengikut keperluan penggunaan dan dompet dengan pasti. Terima kasih.

Baca Pula

Tags

Leave a Comment